برگزاری نشست اکتشاف مواد معدنی همزمان با سی ‌و هشتمین گردهمایی علوم‌زمین

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، نشست اکتشاف مواد معدنی همزمان با سی و هشتمین گردهمایی علوم زمین از دهم تا یازدهم اردیبهشت ماه 1398 در محل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور برگزار خواهد شد.

بر همین اساس، دبیر علمی نشست اکتشاف مواد معدنی با بیان این‌که ذخایر و پتانسیل‌های معدنی، در کشورهای مختلف ایفاگر نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی آنهاست، گفت:  بخش اکتشاف و صنایع پائین دستی آن محور توسعه قلمداد می‌شوند.

دکتر سید مهران حیدری با اشاره به این‌که  ایران نیز از جمله کشورهای معدنی جهان است که از وضعیت مناسبی در زمینه ذخایر بالقوه معدنی برخوردار است، تصریح کرد: بهره‌گیری از ذخایر و منابع عظیم کشور و حفظ و صیانت از این ذخایر، راهی به سوی سرآمدی ایرانزمین در میان ملل دیگر است و دستیابی به این مهم خود در گرو تحقیق، ثبت، ارائه و به اشتراک‌گذاری داده‌های علوم‌زمین است.

وی از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به عنوان متولی امر اکتشاف در کشور یاد کرد و گفت: این سازمان گردهمایی را در 37 دوره متوالی در قالب زیررویکردهای مختلف اکتشافی و به‌صورت سراسری و ملی متناسب با نیازهای جامعه، سازمان و صنعت کشور (تنوع بسیار) پوشش داده و هرساله توانسته با دعوت از صاحبنظران در بالابردن کیفیت آن نقش بزرگی ایفا کند، به‌طوریکه نام گردهمائی با سازمان عجین شده است.

دبیر علمی نشست اکتشاف مواد معدنی با بیان این‌که اگرچه دستاوردهای اکتشافی این گردهمائی بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: گستره نتایج این دستاوردها را می‌توان با توجه به ارائه مقالات مختلف توسط استادان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز علمی-تحقیقاتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، شرکت‌ها و بخش‌های مشاوره خصوصی در زمینه اکتشاف دانست.

حیدری با اشاره به این‌که هر ساله عناوین گوناگونی در گردهمائی مورد توجه قرار می‌گیرد، افزود: مقایسه آنها با همدیگر بسیار سخت است ولی امسال سعی شده نسبت به سال‌های قبل از سخنرانان کلیدی بیشتر استفاده شود و بر ارتقای کیفی آن افزوده شود.

شایان ذکر است، سی و هشتمین گردهمایی ملی علوم‌زمین با شعار "رونق تولید" از تاریخ دهم تا یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور برگزار خواهد شد و معرفی کتاب برتر و همچنین قدردانی و بزرگداشت دکتر محمود احمدزاده هروی به عنوان یکی از پیشکسوتان علم زمین‌شناسی همراه با نمایشگاه فروش و عرضه مستقیم سنگ‌های کلکسیونی و قیمتی به عنوان برنامه‌های منحصربفرد این گردهمایی بزرگ عنوان شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت و کسب اطلاعات بیشتر درباره سی و هشتمین گردهمایی علوم‌زمین به دبیرخانه این نشست به آدرس تهران، میدان آزادی، بلوار معراج، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور مراجعه کرده یا با شماره‌64592423-021 تماس حاصل نمایند.

همچنین  ایمیل: nigct.ir@gmail.com و وب سایت  nigc@gsi.ir 38ngc.conf.ries.ac.ir نیز پاسخگوی نیاز مخاطبان خواهد بود.

دوشنبه 2 ارديبهشت 1398  8:52

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 25 شهريور 1398  4:50:52