برگزاری نشست علوم‌زمین و جامعه همزمان با سی ‌و هشتمین گردهمایی علوم‌زمین 10 الی 11 اردیبهشت

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، نشست علوم‌زمین و جامعه همزمان با سی و هشتمین گردهمایی علوم زمین از دهم تا یازدهم اردیبهشت ماه 1398 در محل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور برگزار خواهد شد.

بر همین اساس، دبیر علمی نشست علوم‌زمین و جامعه با بیان این‌که این رویکرد به جنبه‌‏های کاربردی علوم زمین برای جامعه می‏پردازد، گفت: برگزارکنندگان در تلاش هستند تا اثرات متقابل پدیده‏‌های زمین‏‌شناختی با انسان را مورد واکاوی قرار دهد زیرا کاربرد علوم زمین و جدا کردن نقش این دانش از علوم محض برای ادامه فعالیت‌‏های کارشناسان و متخصصان علوم زمین نقشی بنیادی دارد.

دکتر محمدرضا قاسمی با بیان این‌که این سومین دوره است که رویکرد نوین علوم زمین برای جامعه در گردهمایی علوم زمین مطرح می‌‏شود، افزود: با طرح این موضوع تلاش داریم متخصصان علوم زمین و پژوهش‏‌های زمین‌‏شناختی را به هدف‏‌های کاربردی برای جامعه نزدیک سازیم که بر همین اساس این رویکرد برای جامعه برای سراسر کشور در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این‌که نشست علوم‌زمین و جامعه تاثیر مستقیم و متقابل بین علوم زمین و مسایل جامعه را مورد کنکاش قرار می‏‌دهد، خاطرنشان کرد: این موضوع با مسائل اقتصادی، اجتماعی و زیست‏‌محیطی پیوندی نزدیک دارد و با نزدیک کردن متخصصان زمین‏‌شناسی به نیازهای جامعه بر کیفیت و کمیت فعالیت زمین‏‌شناسان و نقش موثر آن‏ها در پیشبرد وضعیت جامعه اثرگذار خواهد بود.

به گفته دبیر علمی نشست علوم‌زمین و جامعه سی ‌و هشتمین گردهمایی علوم‌زمین در سال 1398 دومین دوره از این گردهمایی است که در بهار برگزار می‏‌شود که امید می‌‏رود با پیش‏‌بینی‏‌های موجود، استقبال جامعه زمین‏‌شناسی و کیفیت مقاله‏‌های ارائه شده تا حدود زیادی نسبت به گذشته بهبود پیدا کند.

قاسمی خاطرنشان کرد: از متخصصان و زمین‌شناسان با تجربه از جمله آقایان مهندس نبوی و دکتر حسن‌‏زاده و برخی دیگر از چهره‌‏های شناخته شده در زمینه رویکرد علوم زمین برای جامعه برای ارائه سخنرانی کلیدی دعوت شده است.

شایان ذکر است، سی و هشتمین گردهمایی ملی علوم‌زمین با شعار "رونق تولید" از تاریخ دهم تا یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور برگزار خواهد شد و معرفی کتاب برتر و همچنین قدردانی و بزرگداشت دکتر محمود احمدزاده هروی به عنوان یکی از پیشکسوتان علم زمین‌شناسی همراه با نمایشگاه فروش و عرضه مستقیم سنگ‌های کلکسیونی و قیمتی به عنوان برنامه‌های منحصربفرد این گردهمایی بزرگ عنوان شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت و کسب اطلاعات بیشتر درباره سی و هشتمین گردهمایی علوم‌زمین به دبیرخانه این نشست به آدرس تهران، میدان آزادی، بلوار معراج، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور مراجعه کرده یا با شماره‌64592423-021 تماس حاصل نمایند.

همچنین  ایمیل: nigct.ir@gmail.com و وب سایت  nigc@gsi.ir 38ngc.conf.ries.ac.ir نیز پاسخگوی نیاز مخاطبان خواهد بود.

چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398  9:29

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 24 شهريور 1398  3:22:40